Mezinárodní den dětí: V městském parku bude festiválek pro nejmenší
Hudebním hostem festivalu bude kapela Pískomil se vrací. Zdroj:www.piskomilsevraci.cz
Co se chystá

Chomutov - Do multižánrového chomutovského festivalu Otevřeno se zapojují stále další organizace. Letos se přidá i Rodinné centrum Rozmarýn, které nabídne svůj festiválek pro děti. Uskuteční se na Mezinárodní den dětí.

Zárukou toho, že půjde o veselou záležitost, je hudební host Rozmarýnu, kapela Pískomil se vrací, která už pět brázdí republiku s repertoárem plným veselých a písniček s vtipnými texty, ale především s programem, který dokáže z malých diváků udělat nadšené spoluúčinkující.

Odpoledne nazvané Otevřeno dětem proběhne 1. června u Rodinného centra Rozmarýn v městském parku. Program začíná v 15.00 hodin, na děti čekají soutěže, tvořivá dílna, malování na obličej a skákací hrad. Koncert kapely Pískomil se vrací začne v 18 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru