Jirkov – Chystáte se oslavit svátek zamilovaných tradičně a vyrazit na dobrou večeři? Speciální valentýnské menu připravili například kuchaři v restauraci na zámku Červený Hrádek. Součástí je studený i teplý předkrm, polévka, dvě hlavní jídla a dva dezerty.
Všichni zamilovaní svůj svátek oslaví ve středu 14. února. Z lásky si v tento ten partneři už tradičně dávají různé dárečky a vyrážejí na večeře do restaurací. Speciální valentýnské menu přichystali také na Červeném Hrádku. Servírovat se budou například jako předkrm královské krevety, jako hlavní jídlo si budete moci dát vepřovou kotletu či závitek ze pstruha a vše zakončit sladkou tečkou v podobě třeba plněné hrušky se směsí ořechů a karamelem. Stůl si je lepší rezervovat předem.
Valentýnské menu
Studený předkrm
Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a vlašskými ořechy
Polévka
Tažený hovězí vývar s morkovými knedlíčky a masovou taštičkou
Teplý předkrm
Královské krevety restované s česnekem na rukolovém salátku
Hlavní chod
Vepřová kotletka TEXAS s cibulkovým čatní, bazalkové noky z bramborového těsta
Závitek ze pstruha plněný lusky, zeleninový kuskus a omáčka chimichurri
Dezert
Čokoládové sufle se zmrzlinou, sekanými pistáciemi a malinovým coulis
Plněná hruška směsí ořechů s karamelem, pečená v lineckém těstíčku