Ilustrační foto: e-deníky.cz
Chomutov

Kadaň – V pondělí dopoledne, krátce po půl desáté, byla nahlášena dopravní nehoda nákladního vozu na silnici 568 ve směru z Kadaně do Tušimic. Na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému a silnice je stále uzavřena.

Podle policejní mluvčí Miroslavy Glogovské při nehodě narazil řidič do konstrukce horkovodu, čímž ji poškodil. Hasiči společně s energetiky stále ještě konstrukci zajišťují, proto je komunikace i nadále uzavřena.

„Hasiči pomáhali u nehody nákladního vozu, který sjel do příkopu. Nejednalo se ale o náraz ve vysoké rychlosti. Řidiče vozu zřejmě postihla náhlá zdravotní příhoda," uvedl k zásahu, kdy řidiče vyprošťovali hasiči, jejich mluvčí Lukáš Marvan.

Na místě zasahovala také záchranná služba, zdravotníci převezli muže k ošetření do nemocnice. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru