Začínajícím pedagogům popřál hodně trpělivosti náměstek primátora Milan Märc. Foto: město Chomutov
Chomutov

Chomutov – V prostorách kostela svaté Kateřiny se ve čtvrtek 19. října sešli nově začínající a končící pedagogové z chomutovských škol, aby si převzali svá ocenění za vykonávání jejich velmi důležité profese. Slavnostně je uvítal a předal ocenění druhý náměstek primátora Milan Märc.

Slavnostní předávání nejprve zahájilo vystoupení pedagogů Základní umělecké školy T. G. Masaryka v Chomutově. Na housle hrála Kateřina Lesáková a na violoncello jí doprovodil Jan Provazník. 

Pedagogové z rukou náměstka Milana Märce obdrželi pamětní list a děkovný dárek od města Chomutova. „Často se říká, že profese učitele není prací, ale posláním. Já nemohu jinak než souhlasit. Chci všem končícím učitelům především poděkovat za váš čas, který jste žákům věnovali a za vaše zapálení pro věc. Pedagogům novým přeji především hodně trpělivosti. Věřím, že pokud vás vaše práce bude bavit, stejně tak bude bavit vaše žáky škola a samotné učení se s vámi,“ pronesl k pedagogům druhý náměstek. 

Končící pedagogové

Věra Hrdinová
Mgr. Jana Šťastná 
Mgr. Alena Nazarčíková
Libuše Vaňková
Milan Kopecký (školník)
 

Začínající pedagogové 

Mgr. Alžběta Cita Hradecká, Mgr. Marek Částek, Barbora Jϋngerová, Mgr. Miroslav Lingeš, Bc. Michaela Houdková,
Victoria Brodníčková, Kateřina Janáčková, Gabriela Unzeitigová, Ing. Ludmila Malariková, Bc. Michaela Mahnertová, Zdeněk Prošek, Martina Podaná, Tereza Musilová, Natálie Kuchárová, Nela Vlasáková, Lucie Brandejská, Bc. Paulina Natalia Březinová, Veronika Bártová, Tereza Zárybnická, Bc. Veronika Umlaufová, 
Jana Melicharová, Michaela Štreblová, Markéta Horsáková, Tereza Velčovská, Kamila Hamplová a
Jakub Lebart

 

 

 

Kompletní fotogalerii z akce naleznete ZDE.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru