Hala je vybavena stroji na automatický potisk triček. Foto: město Jirkov
Chomutov

Jirkov – Do logistického parku u Jirkova se přijeli podívat zástupci měst z Mostecka i Chomutovska. Nově otevřenou výrobní halu pro automatický potisk triček PRG5 představila včera zástupcům samospráv a dalších organizací z regionu společnost Amazon Logistics Prague, s.r.o.

Za Jirkov se prohlídky zúčastnili starostka Dana Havlátková Jurštaková a místostarosta Josef Šebek. Zástupci vedení firmy zde přítomné seznámili s technologií a procesy provozu a ukázali jim i prostory, v nichž budou zaměstnanci pracovat. „Pro Jirkov je tato hala přínosem, protože v ní pro naše občany vznikají nová pracovní místa v příjemném prostředí," uvedl mluvčí města Vladimír Vacula.

Zdroj: město Litvínov

Průmyslová zóna je s ohledem ke svému strategickému umístění lákadlem pro řadu nadnárodních firem. Panattoni Park Chomutov North nabízí výborné strategické umístění v blízkosti měst Jirkov (1 km), Chomutov (7 km), Mostu (15 km) a německých hranic (30 km). Perfektní napojení na německé dálnice (A4, A72, A9, A93) zajišťuje spojení jak do jižní, tak i severní části Německa. Areál je dobře dostupný také z českých dálnic D6, D7 a D8, které zajišťují bezproblémové spojení s Prahou, Karlovými Vary nebo Ústím nad Labem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru