Prvotní škody po požáru jsou odhadovány na 5 milionů korun. Foto: Jitka Fárová
Chomutov

Chomutov – Chomutovští policisté žádají nájemníky a vlastníky bytových jednotek v domě č.p. 4750 na sídlišti Březenecká, jimž v souvislosti s čtvrtečním požárem vznikla škoda na majetku, aby kontaktovali policejní obvodní oddělení Chomutov - venkov na telefonním čísle 974 447 100.

Míněno je poškození jak v důsledku samotného požáru – zahoření či zadýmení věcí, tak i následky po zásahu hasičů – vytopení bytové jednotky, poškození vstupních dveří bytu...

S jednotlivými poškozenými je potřeba domluvení termínu provedení jejich výslechu a ohledání dotčené bytové jednotky včetně fotodokumentace za účelem případného uplatnění nároku na náhradu vzniklé škody.

Podle dosavadních zjištění by příčinou požáru mohla být závada na elektroinstalaci. Škoda byla předběžně odhadnuta na 5 mil. korun.

„Případ si převzali chomutovští kriminalisté a prověřují ho pro podezření ze spáchání trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru