Policisté pátrají po totožnosti tohoto muže. Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov – Chomutovští policisté prověřují trestný čin porušování domovní svobody, k němuž došlo ve středu 15. května před čtvrtou hodinou ranní v ulici Jirkovská. Neznámý pachatel tam měl „navštívit“ a okrást jednoho z obyvatel panelového domu.

Ten ho měl do domu sám pustit poté, co ho o to dotyčný pomocí posunků požádal přes okno přízemního bytu. Poškozený šel tedy muži otevřít, nevšiml si však, že neznámý po vpuštění do vchodu šel za ním až do bytu. Když chtěl za sebou bytové dveře zavřít, otočil se a uviděl za sebou nezvaného hosta, který prý dveře vzápětí zavřel. K překvapení vystrašeného obyvatele bytu měl pak pachatel jít do kuchyně, kde sebral dózu s penězi a odešel.

Policisté v souvislosti s šetřením této události pátrají po totožnosti neznámého muže zachyceného na fotografiích, který by mohl přispět k objasnění věci. 

„Pokud někdo muže pozná, může informaci o jeho totožnosti poskytnout osobně na obvodním oddělení Policie ČR Chomutov-venkov, ul. Riegrova 4510,  tel: 974 447 100, případně na lince 158. Za spolupráci děkujeme," vyzvala veřejnost ke spolupráci policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Záznam kamerového systému. Foto: PČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru