Ilustrační foto
Chomutov

Hora Svatého Šebestiána – Krátce po třetí hodině ve středu odpoledne dostala policie hlášení o dopravní nehodě osobního vozu v části obce Hora Svatého Šebestiána v Nové Vsi.

„Na místě zasahují všechny složky záchranného systému. Ze zatím nezjištěných příčin vyjelo osobní auto mimo vozovku a skončilo v příkopu. Podle prvních informací jsou na místě tři zranění. Jeden jízdní pruh je uzavřen, s omezením je tak silnice průjezdná," poskytla první informace policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Mluvčí záchranářů Prokop Voleník doplnil, že posádka vozu byli cizinci: „Ženu se středně těžkým zraněním jsme převezli do mostecké nemocnice stejně jako její dítě k ošetření lehkého zranění. Třetího pasažéra si převzali němečtí kolegové."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru