Ilustrační foto
Chomutov

Teplicko – V pondělí po poledni se rozhodli prosetičtí policisté zastavit vozidlo VW Polo u kruhového objezdu v Bystřanech na silnici I/8. Již po prvních vteřinách rozhovoru s řidičem bylo zřejmé, že není úplně „čistý“.

„Policisté přistoupili k provedení alkotestu, který při prvním měření ukázal hodnotu 3,56 promile. Při druhém kontrolním měření se na displeji ukázala ještě vyšší hodnota, a to 3,83 promile. Řidič z Dubí s naměřenými hodnotami souhlasil a lékařské vyšetření spojené s odběrem krve nebo moči, nepožadoval," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová. 

Řidiči byla zakázána další jízda, hlídka mu zadržela řidičský průkaz a byl předvolán na policejní oddělení. Tam mu po vystřízlivění sdělili policisté podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Na delší dobu to tak byla zřejmě jeho poslední jízda na sedadle řidiče.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru