Policisté jeli k zásahu s využitím majáků. Na kruhovém objezdu na Pražské však vyjeli mimo vozovku. Foto: redakce
Chomutov

Chomutovsko – Hned několik dopravních nehod musí ve čtvrtek ráno řešit záchranné složky na Chomutovsku. 

Krátce před osmou hodinou ráno došlo k dopravní nehodě policejního vozu v kruhové křižovatce na Pražské. „Policisté jeli k zásahu se zapnutým výstražným zvukovým zařízením. Při nehodě se vůz zastavil v prostoru kruhového objezdu, dechová zkouška řidiče byla negativní," potvrdila událost policejní mluvčí Miroslava Glogovská s tím, že při nehodě nedošlo k žádnému zranění. 

K další nehodě došlo ještě o hodinu dříve, tedy před sedmou hodinou ranní, a to na křižovatce silnic 568 nedaleko obce Vičice, tedy jen kousek od nechranické přehrady. „Zasahujeme u dopravní nehody dvou osobních aut u Vičic na Chomutovsku. Dva lidé byli zraněni. Odvezla je Zdravotnická záchranná služba. Na místě je jednotka ze stanice Chomutov, železniční jednotka a dobrovolná jednotka z Března. Doprava je řízena kyvadlově," informuje Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru