Lidem v obcích na Olomoucku, kudy protéká potok Bělá, často nezůstalo vůbec nic. Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Ústecký kraj, Morava – Hasiči z Ústeckého kraje se i nadále pravidelně střídají ve výjezdech do oblastí zasažených velkou vodou. Denně přináší pomocí fotek svědectví, jak moc dokáže tento živel ničit. Aktuálně pracují hasiči ze severních Čech v Písečné nedaleko Jeseníku. 

„Včerejším hlavním úkolem bylo proniknout na povodní vytvořený ostrov v Písečné. Na ostrově se nachází tři rodinné domy. Okolo domů jsme uklízeli naplaveniny, rozřezávali poškozené konstrukce a zničené dřeviny. Vynášeli jsme zničené zařízení domků a odpad odváželi na skládku. Této činnosti však předcházela přípravná fáze, kdy jsme si vytvořili provizorní přejezd říčky a také brod pro naši techniku," informuje Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru