Zdroj: FB Renne Dang
Chomutov

Litvínov – Páteční večer patří v litvínovském klubu Attic rapové scéně. Koncert zde má český rapper, textař a zpěvák Renne Dang, který je držitelem zlaté desky za své debutové sólo album CON LAI a platinové za své třetí album DANG. Do Litvínova zavítá v rámci svého Problémy v ráji tour.

Koncert začíná v pátek ve 21 hodin, klub se otevírá o hodinu dříve. Lupeny seženete v předprodeji za 250 korun, na místě za 350. Na videopozvánku, kterou po fanoušky ze severních Čech Renne natočil, můžete zhlédnout ZDE

Loni vydal Dang EP poslední léto, ve kterém Dang opustil svou komfortní rapovou zónu. A letos na něj navázal novým počinem "problémy v ráji", v němž definitivně oznámil svůj nový hudební směr.

A teď k soutěži, pokud chcete získat na páteční koncert v klubu Attic Litvínov dvě vstupenky, zašlete na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 17 hodin odpověď na otázku, jakého původu je Renne Dang.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru