Chomutov - Hodinu po pondělním poledni se museli chomutovští strážníci vypořádat s opilým mužem, který s nimi nehodlal spolupracovat.

Opilec na ulici. Foto: MP Chomutov

Strážníci v pondělí odpoledne prováděli kontrolu u školy na Písečné, když uviděli v trávě spát muže. Vzbudili ho tedy a zeptali se, zdali nepotřebuje pomoc. "Ten se na hlídku osopil a začal vyhrožovat. Byl opilý. Dále odmítal prokázat svoji totožnost. Nereagoval na výzvy a byl agresivní. Hmaty a chvaty sebeobrany ho ale zkrotily," uvedl mluvčí strážníků Vladimír Valenta. Své jednání teď 34letý Jirkovan bude vysvětlovat u přestupkové komise.

O hodinu později se městští policisté setkali s dalším arogantním chováním. Dvě hodiny po poledni prováděli strážníci kontrolu parčíku v Kochově ulici. Zde na lavičce uviděli ležet muže, který měl kolem sebe obrovský nepořádek. Po probuzení dotyčný přiznal, že veřejné prostranství znečistil právě on. "Ještě dodal, že ho ani nenapadne, aby ho uklidil. 44letý muž ze Šrobárovy ulice za své protiprávní jednání teď půjde před přestupkovou komisi. Z místa byl samozřejmě vykázán," doplnil Vladimír Valenta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru