Chomutovsko – Dvacet balíků sena za asi čtrnáct tisíc korun shořelo v pátek 18. března v podvečer v Mikulovicích u Klášterce nad Ohří. Jako příčinu požáru označil vyšetřovatel hasičů manipulaci s otevřeným ohněm. Policisté teď zjišťují, zda seno začalo hořet kvůli něčí nedbalosti nebo je požár dílem žháře.

Foto: Hasiči

Plameny z balíků vyšlehly po půl šesté večer. K požáru se sjeli hasiči z Chomutova a dobrovolná jednotka z Kadaně. „Hasiči nasadili tři vodní proudy a balíky rozebírali. Po dohodě s majitelem byly balíky zasažené ohněm ponechány, aby dohořely,“ sdělil mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Policisté nyní čekají na odborné vyjádření, které by mělo odpovědět na otázku, zda požár vznikl nedbalostí nebo byl založen úmyslně. „Potom můžeme rozhodnout o právní kvalifikaci případu,“ doplnila policejní mluvčí Marie Pivková.

Foto: Hasiči

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru