Chomutov – Policisté chytili zloděje, který má v Chomutově na svědomí 4 vloupání. Pachatelem je 51letý Chomutovan. Dvakrát vykradl sklep, jednou chatku a jednou se pokusil dostat do rodinného domu. “Zanechal za sebou škodu ve výši 126 tisíc korun,“ informovala policejní mluvčí Marie Pivková.

Ilustrační foto

Muž si přilepšoval vloupačkami od začátku roku. Ze sklepa v domě v Revoluční ulici sebral jízdní kola. Další bicykly ukradl ze sklepních prostor paneláku ve Václavské ulici. V zahrádkářské kolonii na Zadních Vinohradech se pro změnu vloupal do chatky. „Na konci února se ještě pokusil dostat v Čelakovské ulici do rodinného domu. To se mu sice nepodařilo, ale poškodil vstupní dveře,“ doplnila výčet vloupaček policejní mluvčí.

Jednapadesátiletý zloděj byl obviněn hned ze třech trestných činů. Skončil v cele, kde čeká, zda na něj bude uvalena vazba.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru