Jirkov – Tenhle zloděj z Jirkova je zřejmě silák. Dokázal totiž z balkonu sám "odstěhovat" ledničku. Případ má na stole policie.

Ilustrační foto

Pětatřicetiletý muž vnikl do domu v Alšově ulici. Dostal se až do mezipatra, kde se mu na balkoně zalíbila lednička. Neváhal a ukradl ji. „Lup pak obratem ruky prodal neznámému muži za 700 korun. Majitel ledničky vyčíslil škodu na necelé tři tisíce,“ sdělila policejní mluvčí Marie Pivková. Při následném vyšetřování vyšlo najevo, že 35letý Jirkovák už jednou kvůli krádeži stál před soudem. V roce 2014 dostal za majetkový delikt podmínku. Teď se nejspíš k soudu podívá podruhé. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru