Kadaň - Skupina ČEZ se i letos připojí k osvětové kampani „Česko svítí modře“, která má zvýšit povědomí veřejnosti o problematice autismu.

Chladící věže budou mít modré osvícení. Foto: ČEZ

Své provozy či administrativní budovy napříč celou republikou proto v noci z 2. na 3. dubna rozsvítí modře. Modrá je totiž symbolem komunikace – jedné ze tří oblastí, které jsou pro osoby s autismem problematické a pro vzájemné porozumění zcela zásadní. Projekt „České svítí modře“ je součástí celosvětové kampaně, neboť 2. duben je světovým dnem zvýšení povědomí o autismu. Více najde také na www.nadejeproautismus.cz.

"Na severu Čech rozsvítíme sídlo společnosti ČEZ Distribuce v Děčíně a také chladící věže elektrárny Tušimice u Kadaně," uvedla Soňa Holingerová, mluvčí Skupiny ČEZ pro severní a střední Čechy.

V rámci akce "Česko svítí modře" podpoří Nadace ČEZ sedm projektů napříč celou republikou. V severočeském regionu finančně podpoří SPMP ČR pobočný spolek Ústí nad Labem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru