Jirkov - Slavnostní odpoledne ke příležitosti Dne učitelů proběhlo v Jirkově v Rytířském sále zámku Červený hrádek, kam přišli ředitelé jirkovských škol s doprovodem učitelských sborů.

Na snímku zleva místostarostka Dana Jurštaková, Antonín Lisý, Radek Štejnar, Dana Holá. Foto: MÚ Jirkov

Po klavírním vystoupení talentovaného Jirkováka Radka Schejbala a prezentacích na téma turistické cíle v Dolním Poohří a spolupráce škol a firem v oblasti vzdělávání došlo na ocenění čtyř pedagogů.

Přítomni byli dva z nich, Dana Holá ze ZŠ Krušnohorská a Antonín Lisý ze ZŠ Studentská. Kromě pamětních listů obdrželi keramickou sovu z dílny Domu dětí a mládeže Paraplíčko a drobné dárky. Zbývajícím dvěma pedagožkám předá vedení města ocenění přímo ve škole dnes a příští týden. „Děkuji všem jirkovským učitelům za jejich nesnadnou práci a přeji jim hodně trpělivosti a energie do budoucna,“ popřál Radek Štejnar, starosta města.

Oceněné učitelky a učitel:

  • Mgr. Ladislava TOURKOVÁ (Základní škola Budovatelů – 1. ZŠ) za dlouholeté pedagogické působení na 2. stupni základní školy a za obětavou práci v oblasti sportu.
  • Mgr. Antonín LISÝ (Základní škola Studentská – 2. ZŠ) za dlouholetou obětavou práci v základním školství, odborné předávání pedagogického umu, za lidský přístup a významný podíl na aktivitách školy.
  • Mgr. Iveta ŠLENCOVÁ (Základní škola Nerudova – 3. ZŠ) za dlouholetou úspěšnou pedagogickou činnost, za práci s dětmi se specifickými poruchami učení, kladný vztah k dětem a za aktivity v oblasti sportu a kultury.
  • Mgr. Dana HOLÁ (Městské gymnázium a Základní škola Krušnohorská) za celoživotní obětavou práci s dětmi, za výborné pedagogické výsledky v oblasti základního školství a za významný podíl na aktivitách školy.
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru