Chomutov - Hokejová sezona chomutovských Pirátů skončila čtvrtfinálovými boji a následně zavírá brány i jejich domácí stadion.

SD Aréna v Chomutově. Foto: Oldřich Hájek

Stejně jako přestávka Pirátů, bude i toto přerušení provozu jen dočasné, a pochopitelně mnohem kratší než pauza chomutovských hokejových bojovníků.

Odstávka SD Arény, nutná ke každoroční údržbě tohoto moderního sportovního stánku na Zadních Vinohradech, potrvá jeden měsíc - od pátku 1. dubna do soboty 30. dubna. "V této době tedy budou dočasně přerušeny služby, jež zimní stadion nabízí - veřejné bruslení, bruslení s lektorem pro děti a bruslení s lektorem pro seniory," uvedla Pavlína Skopová ze společnosti Kultura a sport Chomutov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru