Kadaň - Vrtulník letecké záchranky transportoval v neděli odpoledne do nemocnice těžce zraněného motorkáře, který se zranil při pádu ze stroje v Kadani. Potvrdila to krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová s tím, že přesnou příčinu nehody motorkáře vyšetřuje chomutovská policie. Teplé jarní počasí v těchto dnech láká na silnice větší počet motocyklistů.

Ilustrační snímek záchranářů, kteří transportují zraněného k vrtulníku. Foto: Jan Vraný

Na jarní období jsou proto již nyní připraveny dopravně-bezpečnostní akce, které budou zaměřeny speciálně na kontroly řidičů motocyklů.

Motorkáři totiž patří k nejzranitelnějším účastníkům silničního provozu a následky nehody jsou u řidičů nebo spolujezdců na motocyklech obvykle vážné.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru