Chomutov – Neobvyklá nehoda se stala v Chomutově. Cyklistovi tady pod kolo vběhl pes. V první chvíli to vypadalo, že je zvíře mrtvé. O události informovali strážníci.

Sražený pes. Foto:Měp Chomutov

Muž na kole srazil chlupáče v úterý 5. dubna ve čtyři hodiny odpoledne v Jirkovské ulici. Šokovaný cyklista po nehodě zavolal na místo strážníky. „Cyklista sdělil, že mu pod kola bicyklu vběhl pes, který teď leží na vozovce a nehýbe se,“ tlumočil telefonát mluvčí strážníků Vladimír Valenta.

Na místo vyslaná hlídka zraněného chlupáče naložila do vozidla a odvezla k veterináři. Pes nakonec nehodu přežil bez vážnější újmy, po ošetření byl umístěn do kotce v psím útulku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru