Ústecký kraj – V současné době zažívá český trh enormní zájem o trávení volných chvil a cestování obytnými automobily. Není divu! Moderní vozy nabízejí komfort hotelového pokoje, a přitom se s nimi můžete vydat prakticky kamkoliv. V době zhoršené bezpečnostní situace je to téměř ideální způsob, jak procestovat naši krásnou zemi i další nádherné lokality. Automobil je díky komfortnímu vytápění uzpůsoben k celoročnímu využití. Ne každý má možnost si obytný automobil pořídit. A právě pro ty je tu nová služba mostecké autopůjčovny Autopůjčit.eu. Úplně nový vůz vám jednoduše na dovolenou či výlet půjčí.

Interiér obytného vozu nabízí pohodlí hotelového pokoje.

Zákazníci chtějí v dnešní době maximální kvalitu a pohodlí. Kde je zájem o zastaralé karavany z bazarů? V Autopůjčit.eu jsou si toho vědomi, a tak pro letošní sezonu nabízejí trojici novotou vonících šestimístných automobilů Ford A-9000 Nobel Art ve výbavě Elegance. Ve voze nechybí lednice s mrazákem ani elektrická trouba. Díky celkové hmotnosti do tří a půl tuny vám bude na řízení stačit oprávnění na osobní automobil. Obytný Ford A-9000 ale není žádný drobeček, tak bude lepší, když budete mít s řízením alespoň dvouletou zkušenost. Podmínky pronájmu najdete zde. Na luxusní interiér se můžete podívat na našich snímcích ve fotogalerii pod článkem.

Ptáte se, jaké má výhody obytný automobil proti pronajatému pokoji? „Sami si určujete, kde strávíte den či noc, sami si můžete vybrat sousedy. Když se vám někde líbí, zůstanete, jak dlouho chcete," říká s úsměvem Ing.Tomáš Vlček z Autopůjčit.eu. A jak je to s cenou? Ta se řídí sezonou. Platí, že mimo ni vás přijde půjčení výhodněji. Přesný ceník najdete zde.

Tak už se vám v hlavě honí nápady, kde byste se chtěli jet podívat? Už je vám jasné, že žádný hotel nemůže nabídnout tolik zážitků, jako parádní obytné auto? V tom případě stačí udělat už jen jediný krok. Auto si zarezervovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru