Chomutov – Sezóna na Kamencovém jezeře je v ohrožení! Za vším stojí spory mezi nájemcem areálu CV Relax a vedením města, které se snaží společnosti vypovědět nevýhodnou nájemní smlouvu.

Kamencové jezero. Foto: archiv radnice

Spory mezi městem a nájemcem teď vyvrcholily v patovou situaci. Zděněk Fojtík z CV Relax se nechal slyšet, že město neplní své sliby, nenechalo opravit na Kamenčáku závady, a za této situace on jako nájemce nemůže areál provozovat. Závad je v areálu prý víc, hlavním problémem jsou ale mola. Velké molo radnice kvůli havarijnímu stavu loni dokonce uzavřela. Fojtík teď tvrdí, že si rozhodně nevezme na triko, že se v létě v areálu něco někomu stane. „Nemohu riskovat, že na molo někdo vstoupí a zraní se,“ řekl deníku Blesk. Odpovědnost za to, že Kamenčák třeba zůstane zavřený, tak hází na město.

Pohled na molo na Kamencovém jezeře zespodu. Foto: Město Chomutov

Vedení chomutovské radnice vyjádření Fojtíka v médiích dosud nekomentovalo. Čeká na oficiální stanovisko CV Relax, které měla společnost učinit do pátku 8. dubna. Podle radnice ale za hrozbami nájemce, že jezero zůstane zavřené, není proklamovaný špatný technický stav Kamenčáku, ale pomsta. „My se netajíme tím, že chceme velmi nevýhodnou smlouvu na podnájem jezera vypovědět. To je podle nás hlavní důvod, proč teď pan Fojtík tvrdí, že neotevře,“ řekl primátor Daniel Černý.

Zda se na Kamenčáku bude v létě koupat či nikoliv, je nyní ve hvězdách. V tuto chvíli je to, že se něco neobvyklého děje, patrné pouze z cedule na bráně Kamencového jezera, která upozorňuje, že prodej permanentek a kabinek je z technických důvodů pozastavený.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru