Chomutov – V Chomutově dělali v posledních dnech problémy opilci. Jeden se alkoholem málem zabil, druhý se v neděli násilím dobýval do ubytovny.

Ilustrační foto

V polovině minulého týdne se přiotrávil alkoholem opilec v Palackého ulici. Muž, se kterým jsou podle strážníků problémy často, ležel bezvládně na chodníku. Odtud ho sbírali za asistence městské policie záchranáři. „Kamarád dotyčného muže uvedl, že „kolega“ vypil osm litrů krabicového vína a snědl nějaké prášky. Najednou prý upadl a na nic nereagoval,“ sdělil mluvčí strážníků Vladimír Valenta. Přiotrávený muž skončil v nemocnici.

V neděli 10. dubna v půl osmé večer musela chomutovská městská policie pro změnu řešit problémy s opilce, který se chtěl násilím dostat do noclehárny v Kochově ulici. Jednalo se o 55letého narkomana, se kterým strážníci mají též už několik zkušeností. „Když mu zaměstnankyně ubytovny sdělila, že opilí lidé dovnitř nesmí, začal ji vulgárně urážet a byl agresivní,“ popsal chování opilého muže  Valenta. Hlídka dotyčného od ubytovny důrazně vykázala. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru