Chomutov – Otevře se v létě Kamencové jezero nebo neotevře? O osudu letního areálu chce vedení chomutovské radnice jednat s provozovatelem ještě tento týden. Schůzka by se měla uskutečnit v pátek 15. dubna. „Máme zájem, aby se jezero otevřelo,“ uvedl mluvčí chomutovské radnice Jan Rödling.

Foto:archiv města Chomutova

Sezóna na Kamencově jezeře je v ohrožení. Zdeněk Fojtík ze společnosti CV Relax, která má jezero v pronájmu, tvrdí, že areál není provozuschopný. Vinu svaluje na město, které neinvestovalo peníze do oprav (jedná se hlavně o rozpadající se mola). Podle radnice ale za hrozbami, že zůstane areál letos zavřený, není proklamovaný špatných technický stav, ale pomsta za to, že chce město vypovědět nevýhodnou nájemní smlouvu. 

Kamencové jezero patří městu, které ho před lety pronajalo společnosti CV Relax. Současnému vedení radnice se ale pronájem nelíbí, na provoz areálu doplácí ročně miliony korun. Mezi městem a správcem jezera tak panuje nevraživost.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru