Chomutov - Zoopark Chomutov představí ve čtvrtek 14. dubna v 10.00 hodin novou originální přírodní učebnu vybudovanou nedaleko expozice jelenů bucharských.

Nová přírodní učebna. Foto: Zoopark

Jedná se o originální chýši z vrbových proutků, na kterou navazují interaktivní vzdělávací prvky, prolézačka, záhon, krmítko pro ptáky a ježky či čmeláčí domeček. „Cílem projektu spolufinancovaného Ministerstvem životního prostředí bylo inovovat vzdělávací programy, které máme v nabídce ekocentra,“ vysvětlila ředitelka zooparku Iveta Rabasová. Interaktivní prvky jsou určeny pro všechny návštěvníky zooparku. Zábavnou formou se během hry seznámí se zajímavostmi na téma příroda a biodiverzita.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru