Klášterec nad Ohří – Více než 4,5 milionu korun rozdělili zastupitelé v Klášterci mezi pořadatele volnočasových aktivit. Nejvíce byly tradičně podpořeny sportovní organizace, zejména Hokejový klub Klášterec nad Ohří.

Celkem přišlo na radnici 53 žádostí o dotaci na činnost nebo na projekt. Od sportovních organizací dorazilo 27 žádostí, peníze dostali všichni, město podpořilo například cyklistický závod Wembloudovy hrby 2016.

Dětské organizace zaslaly 3 žádosti, město podpořilo činnost Junáku nebo vybavení letního tábora Ohnišov, kam každé léto jezdí desítky dětí. Pět žádostí zaslala na radnici sdružení pro postižené. Peníze poputují zejména na rekondiční a ozdravné pobyty pro osoby fyzicky a mentálně postižené.

Od zájmových a ostatních sdružení dorazilo 18 žádostí o příspěvek. Peníze dostane Divadelní spolek Klas, dotace od města půjdou též na výměnné pobyty Gymnázia a střední odborné školy v Klášterci nad Ohří. Město také již tradičně podpořilo poznávací zájezd pro talenty této školy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru