Chomutov – Dva chlapci ze základní školy zbili na sídlišti Zahradní v Chomutově své dva spolužáky. Jeden z napadených hochů skončil v nemocnici. Rvačku vyšetřuje policie.

K napadení chlapců došlo v úterý 12. dubna kolem druhé hodiny odpoledne na dětském hřišti. „Dva nezletilí chlapci nadávali dalším dvěma spolužákům, pak je i fyzicky napadli,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková. Útočníci měli spolužáky mlátit rukama a kopat do nich. Konflikt viděla náhodná svědkyně, která jednomu ze zraněných hochů přivolala pomoc. „Lékař chlapce odvezl do nemocnice na další vyšetření,“ dodala Pivková.

Policie zná totožnost všech chlapců a případ vyšetřuje. Vzhledem k tomu, že se jedná o děti, nechce k incidentu říci více informací ani zveřejnit přesný věk chlapců.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru