VIDEO: Díky odvážné prodavačce chytili strážníci zloděje. Žena totiž pachatele osobně pronásledovala!
Zadržený muž se nakonec ke krádeži přiznal. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovští strážníci chytili dvojici zlodějů, která kradla v prodejně drogistického zboží. Dopadli ji díky statečné prodavačce, která neváhala jednoho z lapků osobně pronásledovat. A to přesto, že jí už předtím způsobil modřinu!

Během kontrolní činnosti na náměstí 1. máje dostihl hlídku městské policie občan, který jí sdělil, že prodavačka drogistického zboží z Ruské ulice se snaží chytit pachatele krádeže a běží směrem do ulice Revoluční. Dále dodal, že podezřelí zrádeže jsou dva – muž a žena. Mezitím se na linku 156 dovolala právě ona prodavačka, která uvedla, že za pachatelem, který při útěku rozbil vchodové dveře a způsobil jí modřinu, opravdu běží. Dále zloděje popsala a udala i směr, kudy se snaží uprchnout.

Strážníkům se nejprve podařilo zadržet podezřelou ženu. Muž ale byl stále na útěku. Jeho popis dostaly tedy všechny hlídky. Strážníci se následně vydali zkontrolovat i místo, na němž by se měl muž zdržovat, a skutečně ho tady objevili.

Muž se nakonec ke všemu doznal a též vypověděl, že svůj lup si při útěku schoval do křoví. Strážníci mu nasadili pouta a odvezli ho na místo činu, kde už na něj čekali státní policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru