Policisté dopadli zloděje, který okradl na ulici ženu o kabelku. A ukázalo se, že toho má na svědomí více
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Policistům se podařilo chytit pachatele tří krádeží. Na svědomí je má 21letý muž z Kadaně. Postupně obral tři ženy. V jednom případě okradl ještě s komplicem ženu přímo na ulici.

Mladý muž se krádeží dopustil v srpnu a září. Na návštěvě v bytě u jedné ženy sebral odložený mobilní telefon s pouzdrem za 2200 korun. O několik dní později v klášterecké restauraci odcizil odloženou dámskou kabelku, kde majitelka měla mobilní telefon a peněženku s hotovostí. Tentokrát škoda přesáhla 5 tisíc korun.

“Kromě toho mladý muž ještě s dalším mladíkem odcizil na chodníku v Kadani ženě kabelku s mobilním telefonem, kterou měla pověšenou přes rameno. Hodnotu odcizených věcí stanovila žena na 10 tisíc korun,” doplnila policejní mluvčí Marie Pivková.

Následné vyšetřování prokázalo, že 21letý zlodějíček byl za majetkovou trestnou činnost již v minulosti odsouzen k nepodmíněnému trestu. Ve vězení se ale evidentně nenapravil. Kriminalisté ho nyní obvinili opět z krádeže a též neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru