Nová služba v Naději. Bezdomovce tady profesionálně ošetří zdravotní sestra
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Azylovým dům Naděje v Klášterci nad Ohří rozšiřuje své služby. Každé pondělí tady bude k dispozici klientům - zejména lidem bez domova - zdravotní sestra.

Třicátého října ve 14:00 hodin se bude konat první setkání se zdravotní sestrou - Hanou Tirpákovou. Klienti ji pak budou moci navštěvovat každé pondělí od 13:30 hodin v prostorách NDC/NOC NADĚJE na adrese Osvobozená 556, Klášterec nad Ohří.

Zdravotní sestra poskytne všem základní ošetření (obvazy, bércové vředy, drobné ranky,..), případně bude směřovat klienty k dalšímu lékařskému ošetření. Zdravotní sestra nebude podávat léky a vypisovat lékařské předpisy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru