Města dokoupila vánoční výzdobu. Nové ozdoby má v ulicích Jirkov i Chomutov
Nová vánoční výzdoba v Kostelní ulici v Jirkově. Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Chomutov - Města na Chomutovsku se v následujících dnech vánočně rozzáří. Chomutov to čeká v neděli 2. prosince. V Jirkově slavnostně rozsvítí stromek a vánoční výzdobu ve středu 5. prosince. V obou městech se v některých ulicích letos objeví i nová vánoční výzdoba.

V Jirkově nakoupili pro letošek přes dvacet nových ozdob na lampy. Uvidíte je hlavě v Kostelní ulici. 

Chomutovské ulice bude o letošním adventu zdobit celkem 191 ozdob. Nové motivy Chomutované najdou v ulicích Zborovská, Palackého, Farského, Mánesova a na náměstí 1. máje. Část výzdoby bylo ze žárovkového provedení upraveno na LED technologii. Celkem se jedná 43 kusů ozdob, tyto prvky ozdobí ulice Na Příkopech, Reigerovu, Zborovského a Blatenskou.

3011vyzdoba1

Vánočně je vyzdobena i fasáda jirkovské radnice.    Zdroj: město Jirkov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru