V Kadani přímo na ulici zemřel člověk. Marně ho oživovali u kruhového objezdu
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Smutná událost se odehrála v polovině listopadu v Kadani. Přímo na ulici tady večer zemřel člověk. O případu, který se stal 17. listopadu, informovala teď městská policie.

Večer po půl osmé si obsluha kamerového systému všimla osob v Jungmannově ulici u nového kruhového objezdu, které se snažily dávat první pomoc ležícímu muži. Strážníci ihned vyjeli na místo. Zjistili, že v kritickém stavu je místní bezdomovec. Byl v bezvědomí a puls měl nehmatný.

Strážníci okamžitě začali s první pomocí a masáží srdce, než na místo dorazila zdravotnická záchranná služba. Muže se přes veškerou snahu zachránit ale bohužel nepodařilo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru