Nejdříve obavy, teď spokojenost. Pětadvacetimetrový vánoční strom září v zámeckém parku celý den
Rozsvícený vánoční strom v zámeckém parku. Foto: Roman Novotný
Chomutov

Klášterec nad Ohří - V Klášterci letošní advent pojali v novém a jeho slavnostní zahájení bylo přesunuto z náměstí do parku, kde stojí i živý nazdobený vánoční strom. A lidé této změně po původních obavách a kritice začínají teď přicházet na chuť.

Líbí se hlavně velkolepě nazdobený vánoční strom. Je vysoký 25 metrů a září do širého okolí. Strom je rozsvícen po celý den a zámecký park je nepřetržitě volně přístupný. Při procházce do starého města se mohou lidé zastavit také na náměstí, kde bude po celý advent umístěna dřevěná zvonička přání.

Klášterec má letos i bohatší vánoční výzdobu města. Z původních 166 ozdob došlo k navýšení na 220 ozdob, výzdoba se rozšířila do více ulic.

0512zvonička

Dřevěná zvonička na náměstí.     Foto: Marie Cingrová

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru