Jedna vykradená garáž a škoda za 160 tisíc! Zloděj se tentokrát napakoval
Ilustrační foto
Chomutov

Měděnec - Policisté vyšetřují vloupačku na Měděnci. Nějaký zloděj taky vykradl garáž. Přestože se na první pohled jedná o běžný případ, kterých mají policisté na stole ročně desítky, tento je výjimečný kvůli extrémně vysoké škodě. Majitel ji vyčíslil na 160 tisíc korun.

Případ vyšetřují policisté z Vejprt. Poškozený muž uvedl, že mu kdosi během víkendu vnikl do garáže u rekreační chaty v katastru obce Měděnec. Garáž a dílnu prohledal a odcizil různé elektrické nářadí. “Do obytné části chaty se sice pachatel nedostal, ale i tak přesáhla celková škoda částku 160 tisíc korun,” sdělila policejní mluvčí Marie Pivková.

Uvedené jednání policisté vyšetřují jako krádež, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru