Jak budou o svátcích v Klášterci otevřené pitné pavilony v lázních, městský úřad a galerie?
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Klášterecká radnice zveřejnila informace o vánočním provozu městského úřadu, infocentra, galerie Kryt a pitných pavilónů v lázních Evženie.

V pátek 21. prosince budou městský úřad, infocentrum pod radnicí a galerie Kryt otevřeny od 7 do 11:30 hodin.

Od soboty 22. prosince do středy 26. prosince budou úřad, infocentrum i galerie zavřeny. Ve čtvrtek 27. prosince a v pátek 28. prosince bude městský úřad otevřen od 7 do 11:30 hodin, infocentrum pod radnicí a galerii Kryt můžete v tyto dny navštívit odpoledne od 12:30 do 17 hodin.

Po víkendu na Silvestra budou městský úřad, infocentrum pod radnicí a galerie Kryt otevřeny od 7 do 11:30 hodin, na Nový rok bude zavřeno.

Provozní doba pitných pavilonů v Lázních Evženie

Pitný pavilon s informačním centrem v Lázních Evženie, kde si můžete natočit Městský a Klášterecký pramen, je otevřen denně od 8:30 do 17 hodin. Pouze v sobotu 22. prosince a v neděli 23. prosince bude zkrácena provozní doba do 15 hodin.

O svátcích 24. až 26. prosince a na Nový rok bude zavřeno. V pondělí 31. prosince bude zkrácena provozní doba do 13 hodin.

V původním pitném pavilonu u lázeňského domu, kde si můžete natočit Klášterecký pramen a Evženku, bude provozní doba nezměněna, otevřeno je od pátku do neděle od 12:30 do 17 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru