Soused si ve tři ráno stěžoval na hluk na schodišti, strážníci tady našli ležet bezvládného mladíka bez bot
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Hlídka kadaňské městské policie vyjížděla v noci před třetí hodinou ráno do ulice 1. máje, kde docházelo k rušení nočního klidu. Ke svému překvapení strážníci našli v domě ležet bezvládného mladíka bez bot.

Podle oznamovatele měl hluk, který slyšel, vycházet z mezipatra na schodišti. A právě tady mladík taky ležel na břiše. Byl evidentně podnapilý, sice oblečený, ale bez bot. Strážníci začali zjišťovat, co že tady dotyčný vlastně dělá. Z nedalekého bytu slyšeli hovor a byly pootevřené dveře. Hlídka se proto obrátila na majitele bytu, který vše vysvětlil.

Uvedl, že opilý mladík na chodbě je jeho kamarád. Prý chtěl nejspíš potají odejít, ale nějak to nezvládl. Z bytu se sice vypotácel, dál už to vzhledem k jeho stavu jaksi nešlo. Muž proto kamaráda odvedl zpátky do bytu s tím, že se o něj uvnitř postará.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru