Kočičí kalendáře z Kadaně pomáhají zvířatům v útulku. Můžete si je koupit i vy
Koupí kalendáře pomůžete kočkám z Petronelly.
Chomutov

Kadaň - Kočičí spolek Petronella z Kadaně zná jistě každý kočičí milovník. Protože není lehké získat finanční prostředky na veterinární ošetření, jídlo pro kočky, stelivo a další neodmyslitelné náklady útulku, vymýšlí různé způsoby, jak si pomoci. Pro letošní rok připravili krásné kočičí kalendáře, které mohou zdobit i váš stůl a jeho koupí významně přispějete do rozpočtu spolku.

V dvoutýdenním stolním kalendáři naleznete krásné fotky kočiček a kocourků přímo z útulku. Jeho výroba nebyla jednoduchá, ale díky sponzorům se nám podařila. Patří jim za to dík.

Kalendáře jsou na prodej za 200 korun a jsou k dispozici ve spolku v Kadani (Žatecká 100), nebo v Chomutově a v Jirkově po domluvě se slečnou Pivničkovou (FB Janča Pivničková). Je možné kalendář zaslat i poštou s příplatkem 40 Kč.

Kočičí spolek Petronella děkuje za případnou podporu těch, kteří nemají takové štěstí a nemohou trávit spokojený život doma v teple, ale čekají na něj v útulku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru