Napadení v Palackého ulici! Všude byla krev, pro napadeného muže přijela sanitka
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – V Palackého ulici v Chomutově byl napaden muž. Údajně se prý jen někoho zastal a jiný muž ho kvůli tomu pak zmlátil. Případ vyšetřuje policie. O incidentu informovali strážníci, kteří byli přivoláni na místo.

Podle telefonického oznámení, které přijala chomutovská městská policie, mělo k napadení muže dojít u jedné z provozoven na Palackého ulici. Strážníci na místě našli zraněného muže, který seděl na lavičce, všude kolem něj byla krev. Zraněný muž uvedl, že ho napadl nějaký jiný muž a byl schopen ho i označit. Důvodem k napadení mělo být to, že se dotyčný někoho zastal.

Strážníci označeného útočníka zajistili. Ten ale odmítal spolupracovat, začal být agresivní, byla mu proto nakonec nazasena pouta. Na místo se dostavila státní policie, která si celou událost převzala k dalšímu šetření. Zraněného muže převezla sanitka na ošetření do nemocnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru