Policejní honička: Litvínovana pod vlivem drog pomohli zastavit policisté z Jirkova
Ilustrační foto
Chomutov

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu 29letého muže z Litvínova. Toho hlídka stavěla v prosinci na silnici v Mostě. Řidič však na výzvy nereagoval a hlídce ujížděl.

Šofér nerespektoval předpisy, překračoval v obci i mimo obec rychlost a ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu. "Policisté ho pronásledovali a zastavili ho na silnici III. třídy u obce Malé Březno ve spolupráci s jirkovskými policisty a za použití donucovacích prostředků," přibližuje mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Motorista měl zřejmě k ujíždění pádný důvod. Řídit měl pod vlivem návykové látky a v autě měl neoprávněně přechovávat pro vlastní potřebu sáček se 100 gramy sušeného rostlinného materiálu. Policie ho zajistila a podrobila odborné expertize. Tou bylo zjištěno, že sušina obsahuje účinnou látku THC.

"Dle výsledku toxikologického vyšetření Litvínovan řídil vozidlo ve stavu vylučujícím způsobilost k řízení," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru