Odměna pro školáky. Za dobré vysvědčení si zalyžují zadarmo
Ilustrační foto Zdroj: Ski areál Alšovka
Chomutov

Chomutovsko - Školáci, kteří se uplynulý půl rok ve škole dobře učili, mají ve dvou lyžařských areálech na Chomutovsku – na Alšovce a v Mezihoří - lyžování zadarmo.

Za vynikající vysvědčení dostanou školáci skipas zadarmo v pátek v Mezihoří a během celého víkendu na Alšovce. Zatímco v Mezihoří si zdarma zajezdí pouze děti do 15 let, které mají na vysvědčení samé jedničky. Na Alšovce obdrží skipas na jeden den zdarma i děti, které přinesly domů sem tam nějakou tu dvojku. Vysvědčení stačí v obou areálech ukázat na pokladnách.

Ve ski areálu Alšovka akce platí pouze pro denní lyžování od 9:00 do 16 hodin (nikoli večerní lyžování). Na jeden skipas lze využít všechny sjezdovky, a to o celém prodlouženém víkendu od pátku 1. února až do neděle 3. února.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru