Muž si dobrovolně ustlal v mrazivém večeru na sněhu. Chci umrznout, vysvětloval pak strážníkům
Muž si ustlal u kamenné zídky, s rukama v kapsách si lehl do sněhu a pustil si svoji oblíbenou hudbu. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Neobvyklý případ řešili strážníci chomutovské městské policie. Byli přivoláni k muži, který si mrazivém večeru ustlal na sněhu s tím, že venku usne a umrzne. Nakonec od svého sebevražedného plánu sám upustil. Jeho chování bylo nejspíš hodně ovlivněno alkoholem.

Muž si ustlal u kamenné zídky, s rukama v kapsách si lehl do sněhu a pustil si svoji oblíbenou hudbu. Všiml si ho náhodný kolemjdoucí, který zalarmoval městskou policii.

Strážníci se snažili muže, který byl značně pod vlivem alkoholu, probudit. Ten jim poté řekl, o co že se na ulici vlastně pokouší. Na místo proto byla přivolána záchranka.

Muž ale nakonec do nemocnice převezen nebyl. Podle strážníků totiž svůj původní plán sám změnil a těšil se domů na něco k jídlu. Byl tedy převezen do místa svého bydliště a o jeho stavu byla informována státní policie.

1202muznazemi1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru