Pozor na kluzké silnice! Takhle dopadl řidič, který vjel do zatáčky příliš rychle
Řidič skončil s autem ve škarpě na boku. Foto:3x hasiči Kadaň
Chomutov

Chomutovsko – Mimo silnici ve škarpě na boku skončil se svým autem 62letý řidič vozidla, který jel o víkendu od Tušimic na Březno. Podle policie se muž za volantem při ošklivě vypadající kolizi naštěstí zranil jen lehce.

Nehoda se stala v sobotu 9. února před devátou hodinou dopolední. Kadaňští hasiči, kteří u kolize zasahovali, teď z havárie zveřejnili fotografie. 

K nehodě došlo zřejmě proto, že řidič při projíždění zatáčkou nepřizpůsobil rychlost vozidla povaze a stavu vozovky a vyjel mimo silnici, kde se auto převrátilo. Dvaašedesátiletý muž podle prozatímních informací utrpěl při bouračce naštěstí jen lehké zranění a byl transportován z místa nehody do nemocnice.

Hasiči na místě vyprostili řidiče z auta, asistovali záchrance, zajistili místo nehody a pomohli s následným naložením nabouraného vozidla na auto odtahové služby a s úklidem vozovky.

1202nehoda3

1202nehoda2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru