S dětmi se při hře v městském parku prolomil led. Musela pro ně přijet záchranka
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Chomutov

Chomutov - Chomutovští strážníci pomáhali dětem, pod kterými se v chomutovském městském parku za divadlem prolomil led jezírka. Obě děti skončily v péči lékařů.

Hlídka městské policie byla vyslána do parku v centru města prověřit oznámení, že se tady do vody propadly dvě děti. Stejné informace dostala zároveň i záchranka.

Po příjezdu na místo našli strážníci sedět na lavičce dvě děti, které měly promáčené oblečení a třásly se zimou. Strážníci je proto okamžitě posadili do služebního vozidla a zabalili je do svých bund, aby se alespoň trochu zahřály. Děti se do studené vody propadly poté, co si hrály na ledu a ten se s nimi v jednu chvíli prolomil.

Když na místo dorazila sanitka, tak si záchranáři obě děti převzali do své péče. O celé situaci byli informováni také rodiče.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru