Drama v chomutovském bytě: Žena visela z balkónu. Chtěla prý skočit, protože ji muž týrá
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Drama se odehrálo v jednom z obytných domů v Chomutově. Z balkónu ve vyšším patře tady visela žena a křičela, že skočí. K tragédii naštěstí nedošlo. Případ má na stole policie kvůli podezření na domácí násilí.

O dramatické události, která se v Chomutově udála před několika dny, informovali chomutovští strážníci. Kde přesně se případ stal, ale neuvedli.

Na linku 156 zavolal strážníkům muž, který jim sdělil, že spatřil ženu visící z balkonu ve vyšším patře domu. Po příjezdu strážníků na udané místo, ale nic této situaci nenasvědčovalo. Nicméně jedna z nájemnic domu hlídce potvrdila, že se událost skutečně stala. Žena prý nejen visela z balkónu, ale ještě při tom křičela, že skočí.

Strážníci tedy zašli do bytu, kde se drama odehrávalo, a důrazně požadovali, aby jim nájemníci otevřeli. To se nakonec i stalo. Ve dveřích stál muž a za ním žena s dítětem. Nikdo z nich nebyl zraněn. Žena ovšem potvrdila, že k incidentu skutečně došlo. Prý chtěla skočit z balkónu, protože ji muž týrá. Jako příklad uvedla kousnutí do ramene nebo ostříhání vlasů.

Muž se ovšem bránil, že když žena chtěla skočit z balkónu, tak to byl přeci on, který se ji snažil dostat do bezpečí, což potvrdili i svědci. Pro podezření z trestného činu týrání osoby žijící ve společné domácnosti přivolali strážníci na místo státní policisty, kteří si událost převzali. K domu byla přivolána i záchranka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru