Změny v MHD v Klášterci: Radnice se vyjádřila k posunutému spoji od porcelánky, ranní spoj od zóny Verne jezdí znovu po šesté hodině
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Od prvního května provozuje v Klášterci nad Ohří městskou hromadnou dopravu nový dopravce. Měnily se i jízdní řády, kde došlo k několika úpravám. Klášterecká radnice se k nim teď vyjádřila. V jednom případě zjednala nápravu.

V novém jízdním řádu došlo ke změně spojů od porcelánky, a to zrušení spoje ve 14:15 hodin a posun následujícího spoje o 15 minut. Podle dosavadního dopravce byl spoj ve 14:15 hodin téměř nevyužívaný, jelikož zaměstnanci porcelánky končí ve 14:30 hodin. Spoj, který jezdil původně ve 14:45 hodin, byl posunut o 15 minut na 15:00 hodin tak, aby byla zajištěna plynulost a návaznost spojů.

Město o změně jednalo s vedením porcelánky. Zaměstnanci, kteří by skončili před 14:30 hodin mohou využít spoj Kadaň – Vejprty, který u porcelánky staví ve 14:26 a pokračuje přes autobusové nádraží na Petlérskou.

Jinak měl podle nového jízdního řádu jezdit i ranní spoj z průmyslové zóny Verne. Odjíždět měl už v 5.55 hodin. To ovšem nevyhovovalo zdejším zaměstnancům. Od 3. května tady tento spoj opět jezdí v 06:15 hodin tak, jak byli lidé zvyklí.

Od 1. května je novým provozovatelem MHD v Klášterci společnost Autobusy Karlovy Vary, která nahradila Autobusovou dopravu Pavel Škramlík.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru