Šofér se na Chomutovsku projížděl zpitý jak zákon káže! Sotva se udržel na silnici
Ilustrační foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté se v tomto týdnu v pozdně večerních hodinách vydali pronásledovat vozidlo zn. Škoda Pickup, které podle svědka volajícího na linku 158 podezřele kličkovalo po silnici v obci na Chomutovsku.

Vozidlo zpočátku nereagovalo na světelná znamení dvou za ním jedoucích policejních aut vyzývajících ho k zastavení a pokračovalo v jízdě. Jedno z policejních vozidel poté škodovku předjelo a ta zastavila. Řidiči, který následně z vozidla vystoupil, naměřili policisté hodnoty kolem 3,5 promile alkoholu v dechu.

Třicetiletý cizinec byl na místě zadržen a následující den mu policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě uznání viny může být muž potrestán odnětím svobody až na jeden rok, peněžitým trestem nebo zákazem činnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru