Schovka ve křoví nevyšla. Při kontrole parku v Chomutově zadrželi strážníci útěkáře z výchovného ústavu
Zadržený muž. Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Během období prázdnin je navýšena kontrolní činnost v mnoha lokalitách města Chomutova a jednou z nich je právě park ČSLA v centru města. V průběhu kontroly strážníků byl viděn na místě muž, který jakmile spatřil hlídku, okamžitě změnil směr a snažil se ukrýt do blízkých křovin.

Posléze byl vyzván k prokázání totožnosti, ovšem strážníkům se sám přiznal, že utekl z výchovného ústavu. Prostřednictvím policejních evidencí byla zjištěna a ověřena mužova totožnost a potvrzeno vyhlášení pátrání Policií ČR. Následně byl předán na služebnu policistům k dalším úkonům. O případu informovali chomutovští strážníci na svém webu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru