OBRAZEM: Hasiči zveřejnili fotky z nehody nedaleko Kadaně. Při srážce dvou aut se zranili čtyři lidé
Místo nehody. 5x foto: Hasiči Kadaň
Chomutov

Kadaň - K dopravní nehodě dvou osobních aut nedaleko Kadaně vyjížděly v pátek 19. července všechny záchranné složky. Ke střetu došlo ve večerních hodinách na silnici č. 224 u obce Rokle. Hasiči teď zveřejnili fotky z místa nehody.

Srážka dvou osobních aut se neobešla bez zranění. "Řidič osobního vozidla jel od Kadaně směrem na Rokli a při projíždění pravotočivé zatáčky dostal na mokré vozovce smyk a přejel do protisměru, kde se střetl s jedoucím vozem. Čtyři osoby utrpěly lehká zranění, do péče si je převzala Zdravotnická záchranná služba," blíže popsala chomutovská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Hasiči následně provedli zajištění místa nehody, protipožární opatření a zasypání provozních kapalin. Po celou dobu zásahu byla komunikace uzavřena.

foto

2407kadan2

2407kadan3

2407kadan4

2407kadan5

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru