VIDEO: Řidič natočil situaci na třináctce krátce poté, co se auto zarazilo pod návěs
Místo nehody pohledem z palubní kamery.
Chomutov

Kyjice - Rychle posunout výstražný trojúhelník a pokusit se pomoci zaklíněnému vážně zraněnému řidiči, který narazil do návěsu nákladního automobilu. Tak vypadá situace krátce po úterní nehodě na silnici I/13 mezi Mostem a Chomutovem, kterou zachytila palubní kamera.

Na místě v tu chvíli pomáhají první lidé. Spořádaně parkují u krajnice až za místem nehody. Čeká se, než dorazí pomoc. Vážně zraněný muž nemůže z auta ven, musejí mu pomoci hasiči. Na místo postupně přijíždějí také policisté a dva vozy zdravotnické záchranky. Nakonec volají také leteckou záchrannou službu. "Osobní auto bylo zaklíněné pod nákladním a v něm byl zaklíněn zraněný člověk. Hasiči zraněného vyprostili a předali Zdravotnické záchranné službě," popisuje událost mluvčí hasičů v Ústeckém kraji.

O nehodě, která se stala okolo jedenácté dopoledne, jsme informovali aktuálně. Až během dne se na youtube objevilo video, které zachycuje první okamžiky po nehodě i situaci zhruba po půl hodině, když už jsou na místě všechny záchranné týmy.

https://www.youtube.com/watch?v=bF-JlJLIYAY

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru